HVAD VI STÅR FOR

YOBURGER er baseret på tre værdier: de rigtige ingredienser, tilberedt på den rigtige måde og serveret med den rigtige oplevelse. Mere end noget andet er vi motiverede til at skabe og levere fantastiske produkter, og vi værdsætter YO-medlemmer, der kan hjælpe os med at flytte nålen på kvalitet, udførelse og ånd. Hos YOBURGER er vi desuden meget opmærksomme på detaljerne og tror på, at det er alle de små forskelle, der skaber de store forandringer: fra de mennesker, vi ansætter og stoler på, når vi giver ansvar, til hvordan oksekødet tilberedes, og hvilken udskæring der bruges i burgeren.

HVAD VI TILBYDER

Vi tilbyder dig at blive en del af YOBURGER-teamet, hvor du vil indgå i en spændende arbejdsatmosfære. Folkene i vores miljø repræsenterer en spændende kultur, der sætter stor pris på gode og meningsfulde personlige relationer kombineret med ekspertise og hårdt arbejde. Hvad angår din egen personlige udvikling, gør YOBURGER en stor indsats for at gøre vores medarbejdere til de bedste inden for deres felt, og du vil få en masse ansvar fra dag ét, hvor du vil lære på farten, mens du går igennem vores trainee-program.

KARRIEREVEJ

YOBURGER stræber ambitiøst efter vækst, og det giver medlemmerne af vores team store muligheder for at forfølge en karrierevej inden for organisationen. Da vi konstant er på udkig efter nye lokationer, arbejder vi samtidig på at udvikle regions- og butikschefer til at administrere vores nuværende og nye operationer.

HVAD VI LEDER EFTER

Vi leder efter mennesker, hvis personlighed passer godt til YOBURGER-miljøet. Det betyder, at du skal være i stand til at tænke selvstændigt, være åben og nyde at møde og omgås nye mennesker. Desuden sætter vi stor pris på mennesker med høj integritet, stærke værdier og et stort drive. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra restaurationsbranchen, men det er ikke et krav.

ANSØG

Ansøg via formularen i vores link, hvor du skal vedhæfte CV og et billede af dig selv. Sørg for at fortælle os, hvorfor du gerne vil arbejde hos YOBURGER, og hvad du kan bidrage med til teamet. Vi læser alle vores ansøgninger meget omhyggeligt, så sørg for at gøre dig umage. Hvis du har spørgsmål til vores ansættelsesproces, bedes du sende dem til apply@yoburger.dk.

THE YO WAY

Alle vores ledere er opbygget internt i YOBURGER, og alle vores teammedlemmer skal følge vores karrierevej. Hvis du har særlig erfaring og kan bidrage med ekstraordinær ekspertise og lederskab, er du velkommen til at kontakte os enten ved at sende os en mail for yderligere diskussion eller ved at ansøge via vores link ovenfor eller nedenfor.

HVAD VI TILBYDER

Vi tilbyder dig at blive en del af YOBURGER-teamet, hvor du vil engagere dig i et spændende miljø og møde motiverede og charmerende mennesker. Menneskene i vores miljø repræsenterer en spændende kultur, der virkelig værdsætter gode og meningsfulde personlige relationer såvel som ekspertise og hårdt arbejde. Hvad angår din personlige udvikling, gør YOBURGER en stor indsats for at udvikle alle vores nye medarbejdere, og du vil få en masse ansvar fra dag ét, hvor du vil lære på farten, mens du går igennem vores trainee-program.

KARRIEREVEJ

YOBURGER stræber ambitiøst efter vækst og giver dermed medlemmerne af vores team store muligheder for at forfølge en karrierevej inden for organisationen. Da vi konstant er på udkig efter nye lokationer, arbejder vi samtidig på at udvikle regions- og butikschefer til at administrere vores nuværende og nye operationer.

HVAD VI LEDER EFTER

Vi leder efter folk, hvis personlighed passer godt til YOBURGER-miljøet. Det betyder, at du skal være i stand til at tænke selvstændigt, være åben og nyde at være sammen med gode mennesker. Desuden sætter vi stor pris på folk med høj integritet, stærke værdier og et stort drive. Hvis du har erfaring fra restaurationsbranchen, er det et stort plus, men ikke et krav.